Julia Child kirjoitti keittokirjan ranskalaisesta keittiöstä palvelusväettömille amerikkalaisille. Tästä kertoo mm. elokuva Julie & Julia. Minun blogini on suunnattu kevennykseksi paitsi palvelusväettömille kotiäideille, myös työssäkäyville, työttömille, eläkeläisille, lapsettomille, itsenäisille ja itsellisille naisille. Ihan kaikille naisille ikään ja kokoon katsomatta. Miksei myös miehille, vaikka naisten elämänpiiri taitaa kiinnostaa eniten juuri naisia. Tämä blogi on siis kaikille kevennystä kaipaaville, sillä liian moni kantaa maailmaa harteillaan kuten Atlas-parka.

Tulen kirjoittamaan lukemastani, näkemästäni ja kuulemastani. Resepteistä, kirjoista, tv-ohjelmista, lapsista, naisista ja miehistä. Omasta elämänpiiristäni, sillä olen (palvelusväetön) kotiäiti, ja omasta näkökulmastani. Jaan hauskaksi, hyödylliseksi ja tärkeäksi kokemiani ajatuksia, tietoa ja vinkkejä arkeen ja ylipäätään elämään.

Kuten minua viisaammat naiset sanoisivat: Pelko pois ja matkaan!