Avainsanat

, , , , , ,

Teahouse of Wehmais sijaitsee Wehmaisten kartanon yhteydessä vitostien lähellä.

Teahouse of Wehmais sijaitsee Wehmaisten kartanon yhteydessä vitostien lähellä.

Juvalla, vitostien lähellä, sijaitsee yllättäen englantilainen teehuone. Wehmaisten kartanon yhteydessä oleva Teahouse of Wehmais on täysiverinen teehuone ja Teen ystävien valinta vuodelle 2015. Parin kilometrin poikkeama vitostieltä maalaistietä pitkin on ehdottomasti vaivan arvoinen.

Teehuone on sisustukseltaankin hyvin englantilainen.

Teelaatuja on yli sata ja valintaan saa asiantuntevaa opastusta. Teehuoneella järjestetään myös teenmaistelutapahtumia, joista ilmoitetaan mm. nettisivuilla ja  Facebookissa.

WP_20150720_11_28_43_Pro

Ja mikä tärkeintä: gluteeniton ruokavalio on otettu hyvin huomioon. Tilasin Afternoon tean, josta riittää joko ateriaksi tai kahdelle välipalaksi tai herkutteluun. Gluteenitonta teen seuraksi löytyy aina, mutta etukäteen kun ilmoittaa, saa varmasti haluamansa kokonaisuuden. Gluteenittomiin vuokaleipiin oli tehty suolaisia kolmioleipiä Skagen-, kinkku-sinappi- ja munakoiso-artisokansydän -täytteillä. Kuohkeille skonsseille oli varattu kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Komeuden kruunasi pieni kookosleivos, luumutorttu ja marjamousse. Maustettu vihreä tee Kesäpäivän piristys oli sopivan raikas ja hedelmäinen kumppani kokonaisuudelle.

Teehuoneelta voi ostaa mukaan teelaatuja sekä -tarvikkeita. Heillä on myös verkkokauppa.

Suosittelen lämpimästi!

Gluteeniton Afternoon tea Kesäpäivän piristys -teen kera.

Gluteeniton Afternoon tea Kesäpäivän piristys -teen kera.