Avainsanat

, , , , , ,

Valitsen valon

Tämän upean valokuvan on ottanut (ja käsitellyt) Tero Seppänen Stresassa, Italiassa, syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Olin pitkään miettinyt mietelausetta: ”Valitsen valon. Joka päivä.” ja katsellut valokuvaa, joka sopisi sen taustaksi. Kun näin tämän kuvan, tiesin, että tässä se on. Tero ystävällisesti antoi minulle luvan käyttää sitä tähän tarkoitukseen.

”Valitsen valon. Joka päivä.” -mietelause kuvastaa sitä, että joka päivä teen elämässäni valinnan, kuinka suhtaudun elämään ja asioihin. On päiviä, jolloin se tuntuu mahdottomalta, mutta on myös sellaisia päiviä, jolloin se tuntuu höyhenenkepeältä. Mitä enemmän ikää karttuu, sitä tärkeämmältä se tuntuu – ihan itseni sekä läheisteni kannalta katsottuna.

Toivon Sinulle iloa ja valoa syksyysi!

I choose the light

This beautiful photograph was taken (and enhanced) by Tero Seppänen in Stresa, Italy, last weekend of September. I had been thinking about ”I choose the Light. Every day” -aphorism for a while and searching a photograph for it´s backround. When I saw this photo, I knew this was it. Tero kindly let me use it for this purpose.

”I choose the Light. Every day.” -aphorism represents how I make a choice every day, how to face and come across my life and people and things in it. There are days when it feels impossible. Then there are days when the choice feels light as a feather. The older I get, the more important it feels – for myself, my family and people in my life.

I wish you light and joy into your days!