Avainsanat

, , , , , , ,

R4

Röykkälän tilan syksyisiä koristeita.

Röykkälän tilan syksyisiä koristeita.

Röykkälän lammastila sijaitsee Keski-Suomessa Leivonmäellä, Leivonmäen kansallispuiston lähellä. Siellä järjestettiin pienet sadonkorjuumarkkinat, joissa sai muun muassa tutustua lampaisiin sekä ostaa tilan omia lammastuotteita (lihaa, makkaroita, taljoja, lankoja ja huovutusvilloja), Jukolan Juuston tuotteita sekä Tommolan tilan hedelmiä. Ostimme mukaan lammasbratwurstia (gluteeniton), cheddaria, päärynäomenoita ja luumuja. Lähiruokaa parhaimmillaan!

Kävimme myös kahvilla Karoliinan Kahvimyllyssä & Kestikievarissa, joka on Jukolan Juuston kanssa samassa rakennuksessa Leivonmäellä nelostien kupeessa. Sieltä saa monenlaista kakkua ja leivonnaista gluteenittomana; itse maistoin suklaatryffelikakkua ja vadelmahyydykekakkua. Herkullista! Pizzalista on erinomainen ja omintakeinen, lähellä tuotettu ruoka on siinäkin esillä. Suosittelen tutustumaan! Kestikievarissa on myynnissä myös Jukolan Juuston ja muita lähiseudun tuotteita. Tilat on sisustettu rustiikkiseen maalaistyyliin, mikä viehätti. Musiikkinakin soi vanha suomalainen iskelmä. Kuvia Kestikievarista alimmaisena.

Ja ei, en saa mitään korvausta mainostamisesta, vain hyvän mielen itselle tärkeiden asioiden esillenostamisesta. Se riittää mainiosti!

R5

R9

Huovutusvillojen värikimara.

Huovutusvillojen värikimara.

Tommolan tilan pääsynä-omenoita ja luumuja.

Tommolan tilan päärynäomenoita ja luumuja.

Ja Karoliinan Kahvimyllyn & Kestikievarin sisustusta:

 

Leivo2

Leivo1

Leivo3