Avainsanat

, , ,

Jouluarvonnassa on kolme käsintehtyä saippuaa: kahvi-, metsä- ja karpalo-ruususaippuat. Arvonta päättyy ke 16.12.2016 klo 23.59. Onnea arvontaan!

Jouluarvonnassa on kolme käsintehtyä saippuaa: kahvi-, metsä- ja karpalo-ruususaippuat. Arvonta päättyy keskiviikkona 16.12.2015 klo 23.59. Onnea arvontaan!

Mikä piristäisi joulun odotusta paremmin kuin pieni arvonta? Tietenkin saippua-arvonta! Arvon kolmen saippuan setin, kaikki käsin ja itse tehtyjä. Setissä on kahvi-, metsä- ja karpalo-ruusu -saippuat. Jälkimmäisessä saippuassa on mukana itse kerättyjä ja kuivatettuja murskattuja ruusun terälehtiä, joista osa on kasvatettu napapiirillä. Pääraaka-aine kaikissa on oliiviöljy.

Osallistumisohjeet: Voit osallistua arvontaan joko 1) liittymällä blogini seuraajaksi ja jättämällä kommentin tänne blogiin (jätäthän myös sähköpostiosoitteen, josta saan sinut tarvittaessa kiinni) tai 2) tykkäämällä hyvänhuomen facebook-sivusta + kommentoimalla siellä tätä postausta. Arvon voittajan torstaina 17.12.2015 ja ilmoitan hänelle henkilökohtaisesti.

Palkinnon mukana tulee tuoteselosteet ja postitan saippuat onnekkaalle voittajalle omalla kustannuksellani.

Onnea arvontaan!