Avainsanat

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Osa vuonna 2015 tekemistäni käsitöistä. Saippuoiden ja trikoomaton kuvat puuttuvat.

Osa vuonna 2015 tekemistäni käsitöistä. Saippuoiden, heijastimien, tiskirättien ja  trikoomaton kuvat puuttuvat. Vauvan myssyn tein Novitan Butterfly-langasta, tämän vauvan kuvan nappasin SK 2/2014, s. 72.

Kun aloin kerätä kuvia kuluneen vuoden käsitöistä, huomasin, että niitähän on tullut tehtyä paljon. Eikä kaikista ole edes kuvia! Vauvan myssynkin ehdin jo antaa saajalleen, ennen kuin muistin napata kuvan. No, alkuperäinen malli on siis SK 2/2014:sta, s. 72.

Ruokaa on tullut tehtyä ja kirjoja luettua. Olen lukenut myös ääneen novelleja, kolumneja ja pakinoita, myös kirjaa, Palokan aluekirjaston Kirjava lanka -illoissa. Niitä iltoja varten on tullut kahlattua paljon tekstejä läpi, sellaisia, joista en ole kirjoittanut arviota. Jos nekin kirjat olisivat mukana, lista olisi paljon pidempi. Ehkäpä joskus otan ja laadin listan niistä, vaikkapa vinkkinä muille ääneen lukijoille.

Kiitos teille kuluneesta vuodesta! Uutta vuotta on aina hauskaa aloittaa hyvässä seurassa, uusin ideoin ja ajatuksin: alkava vuosi on täynnä mahdollisuuksia. Tapaamisiin vuonna 2016!

I have had fun this year knitting, crocheting, making handmade soap, sewing, dyeing with natural colours, reading, reading aloud, cooking and baking – thank you for your excellent company! Happy New Year! I am looking forward seeing you next year!