Avainsanat

, , , , , , , , ,

Flunssain hoitoon hieman makeaa, kirpeää, rouskuvaa, kuumaa ja hippasen tulistakin - yrttiteetä, hiekkakeksejä ja sokeroituja inkiväärin paloja.

Flunssain hoitoon hieman makeaa, kirpeää, rouskuvaa, kuumaa ja hippasen tulistakin – yrttiteetä, hiekkakeksejä ja sokeroituja inkiväärin paloja.

Kun flunssa pitkittyy, yskä jatkuu ja ääni on edelleen kateissa, on tullut juotua huomattavia määriä yrttiteetä. Lähikauppojen teevalikoimaakin on tullut silmäiltyä niin useasti, että tällä hetkellä on aika hyvin hyppysissä mitä makuja esimerkiksi Yogi Tealla tai Pukkalla on tarjolla. Sydäntalven lakritsisista mauista olikin piristävää siirtyä tähän Pukkan Lemon&Mandarin-makuun. Keväinen ja kepeä maku!

Hiekkakeksit ovat gluteenittomia, tosin myyjäisistä ostettuja. Mieto maku sopii aika hyvin tämän teen seuraksi. Yhden ohjeen löysin täältä. Ja lopuksi, jos kaipaa pientä kipakkaa potkua iltapäivään, niin sokeroidut/sokeroimattomat inkiväärit ovat juuri sitä varten! Niitä myyvät ainakin Punnitse&Säästä -ketjun liikkeet. Nam!

(Kaikki tarvikkeet teehetkeen on ihan itse ostettuja).