Avainsanat

, , , , , , ,

Onni on pienissä hetkissä ja ripauksessa kauneutta.

Onni on pienissä hetkissä ja ripauksessa kauneutta.

Torstait alkavat jo viritellä lähestyvään viikonloppuun, tilaisuuteen hengähtää ja ladata akkuja. Ensin pitäisi selättää vielä perjantai ja sen arkihaasteet, sitten voi kääntää katseen kotiinpäin ja kohti kodin sydäntä: perhettä.

Tässä kirjailija Tommi Kinnusen sitaatissa (MeNaiset 9/2016) kiteytyy lämpö, koti, perhe ja onni:

”Ilo ja onnihan elävät pienissä hetkissä. Vaikkapa siinä hiljaisessa iltahetkessä, kun perhe on mennyt nukkumaan ja tassuttelen ympäri kotia, laitan pyykit kuivumaan, käyn katsomassa, onko muksulla peitto hyvin, rapsutan koiraa, joka heiluttaa häntäänsä korista. Silloin voi sanoa olevansa tyytyväinen”.

Hyvää laskeutumista viikonloppuun!