Avainsanat

, , , , , ,

Muurarinnarusta

Valkoista ja pinkkiä muurarinnarua Juhannusruusu-ohjetta mukaillen. Heleän keltaiset tabletit ovat jo lähteneet matkalle. Seuraavaksi lähtee kaksi pinkkiä tablettia ruusukkeeksi sidottuna ja tuikkumaljaan aseteltuina kiitoslahjaksi. Eikö tullutkin nätti ruusuke?

Jos teet käsitöitä, olet tuskin voinut välttyä kevään villitykseltä eli muurarinnarulta eli linjanarulta. Kun tästä joku vinkkasi Facebookin Vilkasta virkkausta! -ryhmässä, pajatso tyhjeni. Minä tunnustan innostuneeni asiasta heti ja ajaneeni samana päivänä ostoksille Biltemaan (johon on onneksi alle 3 km).

Muovinaruja on virkattu varmaan niin kauan, kun sellaisia on ollut. Maito- ja roskapusseja sekä metsureiden aiemmin käyttämää oranssia merkkausnarua on ainakin hyödynnetty matoiksi kuisteille, aitan rappusiin ja muihin kosteudenkestävää materiaalia vaativiin kohteisiin.

Tätä käyttämääni muovinarua myydään siis Biltemassa, mutta tällä hetkellä ”ei-oo”:ta. Jyväskylän Biltemaan on tulossa jotain väriä kesäkuussa, verkkokaupassakin tyhjältä näyttää. Onneksi ostin helmi-maaliskuussa riittävästi! Itselle olen virkannut kaksi mattoa ja pöytäliinan Juhannusruusua mukaillen, loput menevät lahjoiksi. Villityksiä on monenlaisia, mutta tämä on ehdottomasti ollut kivoimmasta päästä!