Avainsanat

, , , , ,

Kotimaiset Luminan yrttisämpylät onnistuivat oikein hyvin. Koostumus oli kuin tavallisessa sämpylässä, mutta pientä miinusta tuli suolaisuudesta.

Kotimaiset Luminan yrttisämpylät onnistuivat oikein hyvin. Koostumus oli kuin tavallisessa sämpylässä, mutta pientä miinusta tuli suolaisuudesta.

Harvoin teen valmiista gluteenittomista jauhoseoksista muuta kuin pannaria, mutta kun bongasin Luminan Yrttisämpyläjauhoseoksen lähimmän ison marketin hyllyltä, nappasin pussin mukaan testiin. Olin vähän skeptinen, sillä odotin valmiiden sämpylöiden olevan puolinäkkäreitä, mutta toisin kävi. Sämpylät nousivat kivasti ja olivat kuohkeita valmiina. Muukin perhe kelpuutti ne jauhelihakeiton seuraksi ja hyvä parivaljakko ne olivatkin.

Plussaa tulee ehdottomasti kotimaisuudesta ja luontaisesta gluteenittomuudesta. Itse koin sämpylät hieman suolaisina, mutta se taas on makuasia. Suosittelen kokeilemaan näitä sämpylöitä itse tai vaikkapa tuliaislahjana!