Avainsanat

, , , , , ,

Kesäreissulla Saimaan kylpylässa ja Lappeenrannan hiekkalinnassa 11

Tänä kesänä perhereissumme suuntautui Saimaan kylpylään, joka sijaitsee Imatran kupeessa. Kylpyläkohteessa on muutakin tekemistä kuin kylpylöimistä, sillä siellä voi mm. frisbeegolfata, golfata, luistella, keilata, vuokrata liikuntavälineitä, telmiä leikkipuistossa tai Angry Birds -puistossa. Gluteeniton ruokailukin onnistui hyvin kohteen ravintoloissa ja huoneistoissa oli myös omat kokkausmahdollisuudet.

Paluumatkalla poikkesimme Lappeenrannassa ihastelemassa hiekkalinnaa. Veistokset olivat upeita! Lapsille oli myös hyvin kohtuuhintaista pientä tekemistä: pomppulinnaa, karusellia, benji-tramppaa ja pikkujunaa. Myytävänä oli pientä suolaista, vetyjä ja atomeita (ei gluteenittomia),  sekä jäätelöitä ja muuta makeaa.

Pysähdyimme kahvitauolle Kangasniemellä Reissupannuun. Olemme pysähtyneet siellä usein, sillä sieltä saa hyviä, itse tehtyjä gluteenittomia leivonnaisia suolaisina ja makeina, ja miljöö on todella viehättävä. Suosittelen lämpimästi, jos ajelette Mikkelin ja Jyväskylän väliä!

Linnan isäntäperhe.

Linnan isäntäperhe.

Hyvin vaikuttava herra vartioi linnan edessä.

Hyvin vaikuttava herra vartioi linnan edessä.

Kesähupia!

Kesähupia!

Kun näette tämän kahvipannun Kangasniemellä, niin kannattaa pysähtyä kahville!

Kun näette tämän kahvipannun Kangasniemellä, niin kannattaa pysähtyä kahville!