Avainsanat

, , , , , , ,

syysloman

Keski-Suomessa syysloma oli viime viikolla. Kotoilun ja pienen tyttöjen reissun (terveisiä Mikkeliin!) lomassa ehdimme myös askarrella perheen pienimmäisen kanssa. Taittelimme paperia eri muotoihin, kumpikin omia suunnitelmia noudattaen. Olin pitkään haaveillut kirjaenkelin tekemisestä ja nyt oli siihen sopiva hetki (ohje löytyy Katri Oikarisen Luo vanhoista kirjoista uusia aarteita -oppaasta). Se ei kuitenkaan synny yhdessä illassa, joten pientä puhdemielialaa se vaatii.

Pinterestistä bongasin lepakon mallin ja kirjanmerkin taitteluohjeen. Pienimmäinen ahkeroi ison kipollisen ”haitareita”, joita on jo annettu lahjoiksi, ja koristeli lepakon. Lisää lepakoita olisi tarkoitus askarella tulevan halloweenin koristeiksi. Minä käytin mielikuvitustani kirjanmerkin kanssa ja ihan söpö mörkyli siitä tulikin! Nyt se merkkaa erään vanhan keittokirjan reseptiä, johon toivottavasti saan pian aineksia. Tarkoitus on haudutella sellaista pataa, joten en ole aiemmin valmistanut, ja jota harvoin saa! Siitä sitten myöhemmin lisää…