Avainsanat

, , ,

Testissä suklainen kesäkurpitsakakku. Kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä kakun kera - namskis!

Testissä suklainen kesäkurpitsakakku. Kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä kakun kera – namskis!

Kesäkurpitsa on syyskesän satoa, joten ihan Satokausikalenterin ajassa en ole, mutta kesäkurpitsaa löytyy kyllä vielä kaupoista. Suklaakakkua alkoi taannoin tehdä mieli ja herkullisia kesäkurpitsareseptejä alkoi pulpahdella eri medioista. Surffasin netissä aikani, makustelin ohjeita mielessäni ja lopulta päädyin soveltamaan tätä Viljattoman vallattoman reseptiä. Käytin 6 dl gluteenittomia jauhoja (en kookosjauhoja, kun en tähdännyt viljattomuuteen), jätin alkoholin pois ja lisäsin 100g tummaa suklaata. Lisäksi sekoitin taikinan käsin, sillä meillä ei ole yleiskonetta. Ja mikäpäs siinä: suklaata on mukavampi nauttia, kun on ensin rasittanut hauislihasta!

Hieman kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä kakun kanssa – namskis!