Avainsanat

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Luces del Norte - Antología de sciencia ficción. Finnish Science Fiction translated into Spanish. Suomalaista scifiä ja suomikummaa espanjaksi käännettynä - olé! Mikä kulttuuriteko!

Luces del Norte – Antología de sciencia ficción finlandesa. Finnish Science Fiction translated into Spanish. Suomalaista scifiä ja suomikummaa espanjaksi käännettynä – olé! Mikä kulttuuriteko! Kuva/Photo: Saara Henriksson

Hola! People in Eurocon, Barcelona are in for something a little bit different: Finnish weird fiction in Spanish! Edited by Anne Leinonen & Magdalena Hai, introducing Janos Honkonen, Saara Henriksson, Taru Kumara-Moisio, J.S. Meresmaa, Anni Nupponen, Sari Peltoniemi, Kari Välimäki and the editors! Sold in Eurocon and Gigamesh-Bookshop, Barcelona.

Edit 4.11.2016:

Here´s an introduction to the anthology by Tanya Tynjälä, the translator:  http://amazingstoriesmag.com/2016/11/resena-de-libro-luces-del-norte-antologia-de-ciencia-ficcion-finlandesa/