Avainsanat

, , , , , ,

vampyyrilepakon-pipanat1

lepakot2

siirappi

Huhuu! Tänään vietämme lasten halloween-nyyttäreitä. Meiltä on tulossa herkkupöytään vampyyrilepakoiden pipanoita eli appelsiini-lakritsi-muffinsseja. Näiden appelsiininmakuisten muffinssien ohje löytyy täältä. Kuorrutteen ohje on Arlan, joskin tein sen laktoosittomasta appelsiinituorejuustosta. Oranssi väri tulee Wilsonin geelimäisestä elintarvikeväristä, joita löytyy isoista marketeista leivontahyllyiltä tai leipomiseen erikoistuneista myymälöistä, kuten Confettista.

Lepakoiden pipanoiden ympärillä on epäilyttävän näköisiä lätäköitä, mitähän lienevät? Tein ne jyväskyläläisen T-BBQ:n erinomaisen, ja aromikkaan, makuisesta Lakritsi-salmiakki -siirapista. Suosittelen myös kokeilemaan heidän Kahvisiirappiaan, se on myös erinomaista!

Pipanat ovat pieniksi paloiteltuja Kick-patukoita. Jos ne jättää pois tai korvaa jollain muulla koristeella, muffinsseista tulee laktoosittomat.

Vampyyrilepakot ovat Haribon vampyyreita.

Olen itse ostanut kaikki tarvikkeet, joten tämä ei ole maksettua mainontaa.