Avainsanat

, , , , , , ,

-20 astetta, 15 jäähalkoa, 2 kynttilää ja 1 apuri. Niillä luvuilla saimme aikaiseksi tämän vuoden jäälyhdyn! -20 celsius, 15 ice logs, 2 candles and 1 little helper. Of these numbers this year´s ice lantern is made!

-20 astetta, 15 jäähalkoa, 2 kynttilää ja 1 apuri. Niillä luvuilla saimme aikaiseksi tämän vuoden jäälyhdyn! -20 celsius, 15 ice logs, 2 candles and 1 little helper. Of these numbers this year´s ice lantern is made of!

En ole pitkään aikaan harrastanut uudenvuodenlupauksia. En tee niitä nytkään. Sen sijaan alkaneelle vuodelle minulla on aikomuksia – niitä on toivottavasti helpompi toteuttaa! Aikomuksenani on kirjoittaa enemmän, raivata lisää tilaa kaikenlaiselle luovuudelle ja kehua ihmisiä enemmän. Aion myös pikkuhiljaa kääntää tämän blogin tekstejä englanniksi. Olisi myös mukavaa saada kuntoilukärpänen haaviin!

Onneksi nämä kaikki ovat hyviä aikomuksia, eivät lupauksia. Monesti lupausten täyttämisen eteen tulee esteitä, kuten vaikkapa se Elämä. Silloin lupausten rikkominen, vaikka kuinka hyvästä syystä, tuntuu ylimääräiseltä taakalta. Siksipä yritän edetä pienin askelin! (Paitsi kehumisessa. Joka päivä voi antaa jollekin positiivista palautetta. Se on tärkeää.)

Hyvää alkanutta vuotta!

***

I haven´t made New Year´s resolutions in years. I´m not making them now, either. Instead I have New Year´s intentions – they´re easier to fulfill, fingers crossed! I intend to write more, make more room for all kind of creativity and give people more positive feedback. Also, I intend to translate my blog´s texts into English. Furthermore, I´d love to get inspired about excercising again!

Luckily these are intentions, not promises. Often there are obstacles in the way of fulfilling promises, for example the so called Life. Breaking those promises, for however good the reasons, feels like an extra burden. That´s why I´m taking baby steps! (Except in giving positive feedback. Everyday you can give someone positive feedback. It´s essential.)

Let´s have a successful and a good Year 2017!