Avainsanat

, , , , , , ,

Löysin Toivolan Vanhalta Pihalta Kipriikan hauskan yrttiruukun, joka kiinnitetään ikkunaan. - I´m testing this fun herb pot from Kipriikka. It´s attached to the window with a suction cup.

Löysin Toivolan Vanhalta Pihalta Kipriikan hauskan yrttiruukun, joka kiinnitetään ikkunaan. – I´m testing this fun herb pot from Kipriikka. It´s attached to the window with a suction cup.

Toivolan Vanhalla Pihalla (ihastuttava käyntikohde Jyväskylässä) törmäsin petäjäveteläisen Kipriikan hauskaan yrttiruukkuideaan. Siinä kosteudenkestävä pussi kiinnitetään ikkunaan imukupilla ja kaupan yrttiruukku vain sisään. Nyt jännään kuinka yrtit menestyvät, sillä ikkunahan on viileä ja yrtinkin pitäisi sietää viileyttä. Yrittäjä on tehnyt myös yrttikeinuja, jotka eivät osu ikkunaan.

Yrttiruukku ja persilja ovat ihan itse ostettuja.

***

This is a fun idea! Kipriikka is small business based in Petäjävesi, Central Finland. This pot/pouch is made from material that holds moisture. It´s attached to window with a suction cup. The window is cool this time of year, so let´s see if this parsley thrives or not… Kipriikka makes herb swings also, they aren´t in contact with the window. They are sold for example at Toivolan Vanha Piha, Jyväskylä.

I bought these items myself, so this is not a paid commercial.