Avainsanat

, , , , ,

Meille on vuosien saatossa kerääntynyt lievestuorelaisen käsityöyrittäjän Minna Huuskon eli Savi-M:n tuotteita. Jokin näissä humoristisissa savitöissä vetoaa minuun. Ensin taisi tulla kissa, joka pääsi suolasirottimeksi, sitten pöllö, joka pääsee aina kahvipöytään sokeriastiaksi ja nyt viimeisimpänä pupu, joka päässee pippurisirotttimeksi. Söpöjä! Meillä on myös seinäkello, jossa on kissoja kuvituksena. Laittaisin linkin yrittäjän tuotteisiin, mutta nettisivut ja verkkokauppa ovat uudistuksen alla, joten sinne pääsee tutustumaan myöhemmin. Yrittäjällä on sivu myös Facebookissa ja Instagram-tili.

Yrittäjän tavoittaa kuulema ainakin Toivolan vanhan pihan kesäpäiviltä ensi kesänä ja hänen tuotteitaan on myynnissä Jyväskylässä mm. samaisen pihan Butik Malfatossa.

Tuotteet on ostettu itse. Kerron näistä, koska pidän Savi-M:n tuotteista eli ei ole maksettu mainos.