Avainsanat

, , , , , , ,

Minulta jäi kesken viime keväänä Mandala Madness -yhteisvirkkuu. Sen ideana oli, että joka viikko virkkaajat eri puolilla maailmaa saavat uudet ohjeet, joiden mukaan virkata seuraava pätkä työtä. Tiesin kyllä, että jossain vaiheessa oma mandalani tulee jäämään kesken, sillä aikani ei yksinkertaisesti riittänyt. En kuitenkaan ottanut stressiä asiasta, koska tiesin ohjeiden jäävän nettiin, ja että jossain sopivassa vaiheessa jatkan. Nyt sitten jatkoin. Olen viikolla kuusi menossa ja siitä on kolme kerrosta virkattuna. Pääsiäisen kunniaksi on keltainen lanka vuorossa, sitten on taas turkoosin vuoro. Ihanaa, että pari kerrosta on ollut aika suoraviivaista virkkausta, sillä vaikka uusien tekniikoiden oppiminen on mukavaa, on se minulle hidasta. Pikkuhiljaa tämä edistyy!

Mandala Madness. Viikko 6 työn alla. – Week 6 in progress.

Tarkoituksella olen valinnut monenlaisia värejä työhöni. Päätin jo alussa, että tämä työ saa olla värikäs!

***

I´ve finally continued my Mandala Madness. I started it a year ago knowing that at some point I wouldn´t be able to keep up with schedule. After five weeks I had to stop, just didn´t have the time. I didn´t stress about it because I knew that instructions would still be available in the internet.

I started week 6 a couple of days ago. I´ve crocheted one round per day and I´m quite happy with that pace. I still like the colors I´ve chosen, and now – because it´s almost Easter – it´s time for yellow 🙂