Avainsanat

, , ,

Viikko 7 on valmis. Olen tarkoituksella jatkanut värimaailmaa, joka tuo mieleeni Brasilian. Vaikken ole siellä koskaan käynytkään, kuvittelen mielessäni kovan, korkealta paistavan auringon valon, joka suorastaan vaatii voimakkaita värejä. Talvella käyttäisin luultavasti toisenlaisia värejä, hillitympiä, rauhallisempia, sisäänpäinkääntyvämpiä. Kesää kohti mennessä kaipaan räiskyvämpiä ja energisempiä sävyjä. Viikolla 8 on kuitenkin luvassa sinisempiä sävyjä, ettei mandala ala muistuttaa kakofoniaa 🙂

***

Week 7 finished. My Mandala Madness is very colorful and that´s how I planned it. These colors are ”brazilian” in my mind, though I´ve never been there. I imagine that the bright, hard light of the sun demands strong colors. I think that if I´ve crocheted this in winter, my color choices would´ve been more delicate, calm, reflecting the pale days of mid-winter. Towards the summer I crave more powerful and energetic colors 🙂