Avainsanat

, , , , , , , , , , , ,

Osa 9 valmis! My Mandala Madness after part 9.

Kiinnostaisiko sinua saada lisätietoa Mandala Madnessista ja muista CAL (crochet along eli yhteisvirkkaus)-projekteista? Juttelin lankakauppa Neuloosin kauppiaan Annen kanssa, että voisimme pitää infotyyppisen tilaisuuden Mandala Madnessista, kun meillä molemmilla on se työn alla. Tilaisuus on Neuloosin tiloissa (Kilpisenkatu 9, Jyväskylä) torstaina 4.5.2017 klo 18. Näytämme missä vaiheessa olemme menossa omissa mandaloissamme, mitä lankoja olemme käyttäneet, kerromme mistä löytyy suomenkieliset ohjeet (iso kiitos suururakan tehneille kääntäjille!), englanninkieliset ja selkeät opasvideot sekä Facebookin Virkkaa mandalaa ja muita CAL-projekteja. Ajattelimme, että syyskaudella voisi kokoontua vaikka kerran kuukaudessa virkkaamaan yhdessä. Samalla tulee turistua käsitöistä sekä annettua että vastaanotettua vinkkejä. Lämpimästi tervetuloa!

Tässä muuten linkki viikon/osa 9:n suomenkielisiin ohjeisiin: http://www.crystalsandcrochet.com/wp-content/uploads/2016/05/Mandala-Madness-part-9-Finnish.pdf

Ja täältä löydät Mandala Madnessin suunnittelijan Helen Shrimptonin sivut – melkoinen aarreaitta ihanine malleineen! http://www.crystalsandcrochet.com/crochets/mandala-madness-cal-2016/

***

I’m now crocheting my way through Mandala Madness part 10. Part 9 was quite easy but part 10 is more challenging. My MM is still very colorful, almost like a paradise bird. Well, that sounds in fact quite catching – I’ll call my MM is Paradise Bird now on 🙂

There is a lovely yarn shop in Jyväskylä called Neuloosi (located at Kilpisenkatu 9, city center). The owner, lovely lady called Anne, and I are organizing a small Mandala Madness event at Neuloosi on Thu 4 of May, 6pm, at Neuloosi. We’re both working our way through MM and we’ll show what we’ve crocheted so far, what yarn we use, where to find excellent Finnish translations (thank you so much for translators for their hard work!), very helpful youtube-videos (It’s all in the nut shell) and of course the designer Helen Shrimpton’s own blog at http://www.crystalsandcrochet.com. Anne and I thought that those interested in MM and CAL could get together monthly to crochet together at Neuloosi. Wonderful idea, isn’t it?