Avainsanat

, ,

Mandala Madnessini on nyt halkaisijaltaan noin 103 cm.

Kahdestoista osa menossa! Osa 11 on valmis. Ajattelin jo, että tältä keväältä voisin lopettaa siihen, mutta aloinkin virkata seuraavaa osaa. Meillä on Jyväskylässä seuraava Mandala Madness-tapaaminen ke 31.5.2017 klo 18 Neuloosissa, Kilpisenkatu 9:ssä, ja katson kuinka pitkälle ehdin virkata siihen mennessä. Tiedän, että kesällä minulla ei tule olemaan samalla tavalla aikaa virkata kuin nyt keväällä, joten voi olla, että mandala lepää kesän ajan. Tai sitten ei, eihän sitä tiedä!

Tapasimme porukalla pari viikkoa sitten Neuloosissa, jossa Annen kanssa kerroimme omista Mandala Madnesseistä, mistä saimme inspiraation, miten työ lähti liikkeelle, kuinka se on sujunut, mitä lankoja ja koukkuja olemme käyttäneet, mitkä olivat helppoja tai haastavia kohtia, ja sovimme, että tavataan syksyllä kaikkien kiinnostuneiden kanssa vaikka kerran kuukaudessa elokuusta lähtien. Ensin tavataan vielä toukokuun lopussa. Tervetuloa!

Laskin, että viime vuonna käytin keväällä viisi viikkoa työhön eli sain 5 ensimmäistä osaa valmiiksi, ihan aikataulussa. Sitten työ ”lepäsi” tämän vuoden maaliskuun lopulle, jolloin tartuin taas siihen. Tänä keväänä olen saanut ainakin kuusi osaa valmiiksi, ehkä myös seitsemännenkin. Sitten olisi jäljellä enää kuusi osaa ja ne tulevat kyllä ensi syksynä ja talvena valmiiksi. On todella hienoa, että ohjeet (tekijänoikeudet niihin ovat Helen Shrimptonilla) jäävät nettiin saataville!