Avainsanat

, , , , , , ,

MM jää nyt kesätauolle, jos nyt maltan pitää sellaisen! – My Mandala Madness is ready for a summer break. I´ll continue it in August.

Kesäkuu lähestyy ja Mandala Madness on valmis jäämään kesätauolle. Sain osan 12 valmiiksi ja laskin, että vaikka välissä oli pitkä tauko, yhteensä olen käyttänyt siihen aikaa 12 viikkoa, hassua! Periaatteessa olen siis ihan ”aikataulussa”, kun alun perin työhön oli tarkoitus käyttää yksi viikko per yksi osa. Kuusi osaa on jäljellä ja jatkan niiden parissa elokuussa. Saatan kesällä virkata jotain pienempää ja kevyempää, sillä enimmäkseen villalangasta virkattu MM alkaa olla jo melkoinen rekipeitto 113 cm:n halkaisijallaan!

***

Part 12 is ready. I counted that I´ve used 12 weeks to get to this point, so I´m kind of in schedule. In summer I´ll be busy with other things so I´ll continue MM in August. It is now 113 cm in diameter and since I´ve used mostly wool yarn, it´s getting a bit warm to hold it in my lap. I´ll crochet something small and light during the summer but now it´s time for a MM summer break. See you in August!

Copyrights of Mandala Madness belong to Helen Shrimpton.