Avainsanat

, , , , , , , , ,

Jyväskylässä tapahtuu: on Jyväskylän Kesä, Jyväskylä Knit Fest (neulefestarit) ja kansainväliset suurmarkkinat – siinä on jo kattava kattaus tälle viikonlopulle! Eilen kävime perheen pienimmän kanssa Mimmien keikalla ja tänään kävin Toivolan Vanhalla Pihalla neulefestareilla. Sää suosi neulojia ja olikin hauska näky, kun joka puolella neulottiin. Lankaihanuuksia oli myytävänä useissa kojuissa ympäri pihaa. Perheen kaksi vanhinta jäsentä nautti myös maittavan kotiruokalounaan kahvila Muistossa. Tästä päivästä jäi kunnon lomafiilis!

Lievestuorelaisen käsityöyrittäjän Savi-M:n FB-sivuilla oli jo keväällä kuva keraamisesta ”lankakopasta”, joita on myynnissä mm. vanhalla pihalla. Se näytti niin kivalta, että kävin niitä kurkistamassa ja ostinkin sitten itselleni yhden. Se toimii varmaan parhaiten kerityn lankakerän kanssa, mutta kokeilin Nalle-vyyhden kanssa ja hyvin toimii senkin kanssa. ”Lankakoreja” on myös sellaisia, jossa on kaksi kuljetusaukkoa kirjoneuleelle. Hauska idea!