Avainsanat

, , ,

Mandala Madnessistä on nyt 13 osaa valmis. Värit ovat kuvassa hailakammat mitä todellisuudessa, mutta ehkä jo seuraavassa kuvassa ne näkyvät paremmin. Tässä vaiheessa mandala on halkaisijaltaan 122 cm ja jokaisessa kerroksessa (niitä on nyt 87) menee entistä enemmän aikaa. Pikkuhiljaa työ kuitenkin etenee ja valmistunee talven aikana 🙂

***

I finished part 13 of my Mandala Madness. The colors look brighter in real life, I guess the light wasn´t so great today. Hopefully next time I´ll get a better photo! I measured my work and it´s 122 cm in diameter. It´s exciting to see how big this MM gets! Every round it takes longer and longer to complete it, now I´ve crocheted 87 rounds. Number 88 is under construction 🙂

Mandala Madness is pattern created and copyrighted by Helen Shrimpton.