Avainsanat

, , ,

Mandala Madnessista on jo reilusti yli puolet valmiina. Olen saanut valmiiksi osat 14 ja 15, ja osa 16 on työn alla. Yli sata kerrosta jo valmiina, huh huh! Näissä kahdessa edellisessä osassa on joitain kerroksia, joiden kanssa piti olla hyvin kärsivällinen, sillä jos koko ajan olisi odottanut kierroksen loppumista, olisi aika voinut tuntua hyvin pitkältä. Joku, jolla on hyvä matikkapää, voisi laskea kuinka pitkä uloin kerros on, kun halkaisija on jo 144 cm – siinä on jo riittämiin virkkaamista! Minulla on noin 2,5 osaa jäljellä. Olen tutkiskellut tulevia ohjeita ja ainakin osa 17 näyttäisi taas olevan ”kärsivällisyyskierros”. Mielenkiintoista!

I´ve finished parts 14 and 15 and moved on to part 16. Some rounds took a lot of patience but fortunetaly there were also easier rounds that didn´t require so much stitch counting. My MM is now 144 cm in diameter and I have approximately 2,5 parts left. It´s getting even more interesting than it´s been so far!

Mandala Madness is a copyrighted design by Helen Shrimpton.