Avainsanat

, , ,

Niina Laitisella on ihania sukkaohjeita. Tämän ohjeen nimi on Soulmates ja sen toteutus onnistuu, vaikkei osaisi palmikkoneuletta. Palmikkoneule on jostain syystä ollut minusta haastavaa opetella ja olenkin tyylikkäästi lykännyt asiaa edemmäksi. Törmäsin Soulmateseihin Niina Laitinen Designin Facebook-sivulla ja innostuin kokeilemaan, kun pitsikuvion saa aikaiseksi langan kierroilla ja kavennuksilla. Tein sukat tummanharmaasta Nallesta, eikä kuvio näy ylläolevassa kuvassa kovin selvästi. Käykää Niinan sivuilla, niin näette vaaleanharmaasta langasta neulotut sukat. Siinä kuvio pääsee edukseen. Ostin ohjeen myös seiskaveikasta neulotuille polvisukille. Siinä pääseekin taas laskemaan silmukoita ja olemaan tarkkana, sillä sukan takaosaankin tulee kuvio. Mukavaa puuhaa silti ja sopii kylmeneviin syys- ja talvipäiviiin! Ja vink, vink –  jos mietitte hyvää lahjaideaa käsitöistä pitävälle, niin Niinan sivuilta löytyy Sukkakalenteri 2018 sähköisenä ja paperisena.

(Tämä ei ole maksettu mainos, olen ostanut Niinan ohjeita itselleni ja ostan tuon ensi vuoden kalenterinkin).