Avainsanat

, , , ,

Joulukalentereita on nykyään vaikka minkälaisia. On suklaa-, salmiakki-, kirja-, lelu- ja kuvakalentereita. Olin kyllä nähnyt kahvijoulukalentereita, sellaisia kapselikahvinkeittimiin tarkoitettuja, joissa on joka luukussa yksi kahvikapseli. Näitä teejoulukalentereita on varmasti ollut jo aiemminkin, mutta nyt tänä vuonna bongasin itse ensimmäisen. Sellainen lähti mukaan oitis! Olinkin jo miettinyt jouluisen teen ostamista, nimittäin viime vuonna maistoin palokkalaisen  Ykkösmausteen jouluteetä, jota päätin ostaa tänäkin vuonna, niin hyvää siitä sain. Tänä vuonna tuleekin sitten tuplat eli ostin itselleni teejoulukalenterin ja käyn ostamassa vielä tuota toistakin teetä. Nam! Ja teejoulukalenteri on minusta oiva lahja teen ystävälle 🙂

(Teejoulukalenteri ja Ykkösmausteen tee ovat itse ostettuja)