Avainsanat

, ,

Kuvassa on perheen pienimmäisen itse eskarissa tekemä isänpäivälahja. Täytyy sanoa, että pannunalunen on kaikin puolin kunnioitettava aikaansaannos, sekä lapsen että päiväkodin osalta. Eskariope oli kysynyt lapsilta, että haluavatko he tehdä ”rättikässää” vai ”puukässää” ja jälkimmäinen oli voittanut. Tämän jälkeen ope oli varmistanut muulta henkilökunnalta, että sopiiko se, ja oli saanut vastaukseksi, että jos kerran lapset ovat saaneet käyttää sähkövatkainta, niin miksei tämäkin sovi. Joten lapset pääsivät käyttämään akkuporakonetta! (Toki aikuisen valvonnassa ja ohjauksessa). Hatunnoston arvoista uskallusta! Pienimmäinen totesi, että vähän oli kättä täristänyt, mutta kivaa oli ollut. Opekin vahvisti, että hienosti oli kaikilla sujunut ja lapset olivat olleet innoissaan. Reikiin oli sitten vasaroitu puutapit ja lopulta alunen oli hiekkapaperilla hiottu. Ja hienoa kelopuuta olivat saaneet jostain! Tämä isänpäivälahja pääsi heti käyttöön 🙂 Pienimmäinen sai ihailua ja hämmästelyä osaamisestaan kiitoshalien lisäksi. Ope sai ennakkoluulottomuudestaan kymmenen pistettä ja papukaijamerkin!