Avainsanat

, , , , ,

Viime vuosina gluteeniton piparkakkutalo on meinannut tuottaa harmaita hiuksia, joten tänä vuonna ajattelin kokeilla gluteenitonta piparikuusta, josta näin kuvan joskus viime vuonna. Tänä vuonna näin muottisetin Confettilla ja innostuin uudestaan: tätähän on kokeiltava! Jospa rakennelma pysyisi koossa ilman liisteripikeeriä?

Taikina on edelleen hyväksi havaittu ohje Gluteenitonta leivontaa -blogista. Sokerikuorrutukset ostin kaupasta. Sininen on sävyltään aika sähäkkä, mutta veikkaan, että se on tarkoitettu erityisesti Suomi 100 -teemaan. Koristelimme kuusen ”oksat” pienimmäisen kanssa ja kuusesta tulikin hieman energisen oloinen, eikä niin harmoninen mitä mielessäni etukäteen kuvittelin. Noh, ehkä ensi vuonna meillä on harmoninen piparikuusi! Pääasia, että se maistuu hyvältä ja sitä oli hauska rakentaa 😀